Een weekend vol stofjes!!!

Het weekend is voorbij. Het voelde aan als ééntje uit de novembermaand met dat weer… Het hield mij echter niet tegen om van alles te doen. Zo stond mijn eerste kleine autorit op het programma en die vrijheid voelen was heerlijk! De autorit bracht mij langs petit bazaar waar ik het niet kon laten om wat stofjes te kopen… Eentje met uiltjes want ik ben gek op uiltjes en eentje met bollen! 
Het afwerken van de zwangerschapsrok is trouwens het enige naaiproject dat dit weekend op de agenda stond. Verder had ik geen tijd. Vrienden op bezoek dus een beetje koken en gisteren een verjaardagsfeest. 
Tijdens dat feest kreeg ik wel een heel erg fijn berichtje van “Ella en Basiel” met de melding dat ik een wedstrijd heb gewonnen. De prijs: een gratis meter stof! Deze morgen was dan ook mijn eerste taak snuisteren op de site naar welke stof ik daarvoor wil. Ik kijk alvast uit naar het pakje (waar nog andere stofjes in zullen zitten…) 
Deze week wordt een drukke week: kiné, babylijst gaan bespreken, vriendenbezoekjes, … dus geen idee als de naaimachine hier veel zal stikken. Het geheime project staat sowieso wel op de agenda want met 31 weken zwangerschap mag dat wel een beetje in orde beginnen komen! 
Geniet van de week…
Liefs
Liesellove! 
Advertisements

2 thoughts on “Een weekend vol stofjes!!!

  1. Als het goed gaat Lieve dan krijg ik woensdag de proefdruk te zien en hopelijk moet ik daar niet meer al te veel aan sleutelen! 😉

    Het is een project voor de doopsuiker! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s