Ondertussen in Liesellove-land…

… blijft het druk!

Bovendien had ik even wat minder naaikriebels gezien de enkelhorror mij achtervolgen blijft… Een stomme val in februari zorgt nog altijd voor pijn en ondertussen ook een financiële kater (ondanks een ‘goede’ ziekteverzekering.) 
Toch stond het machine aan deze week maar het resultaat kan ik nog niet tonen… Binnenkort zal je bij haar het resultaat te zien krijgen. Deze dame bezorgde mij deze week al een pakje, want beiden deden we mee met de swap georganiseerd door haar. Ik viel pas later in waardoor ikzelf nog wel wat stress had om op tijd iets af te krijgen! 
Ik kreeg alvast al deze spulletjes! De sjaal is voor Axelle. Wat lief!!! Bedankt alvast, dit maakte mijn week al stukken beter! 🙂
Op donderdag ging ik trouwens naar Stik-Niklaas. We gingen daar eens rap een kussen met paspel maken… Euhm… Not!!! Het flje van de rits, de rits en de paspel gaven mij koppijn… Bovendien gebruikte ik dikke paspel… Maar alle het resultaat is aanvaardbaar… Nu nog een passend kussen vinden, want de sloop lijkt te ontploffen… 

Stof: petit pan – Bambiblauw

Advertisements

6 thoughts on “Ondertussen in Liesellove-land…

  1. Hetpakje is snel aangekomen. Hopelijk betert je voet snel! Past de sjaal bij het jasje dat je maakte van kleur? Ik hoop het echt. Ik kreeg ooit een gepmpt boekje van Mamarina en dat steekt in mijn handtas. Soms schrijf ik zo gewoon dingen van mij af als ik ergens sta te wachten. Of ik noteer iets geks wat de kinderen zeiden. Gewoon, een boekje vol gedachten. Ik hoop echt dat je iets aan de spulletjes hebt. En stiekem kijk ik uit naar maandag of dinsdag… Dan huppel ik met mijn krukken met plezier naar de voordeur ;-).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s