We gaan door…

Al meer dan 500 deelnemers aan de enquête! Dit had ik absoluut niet gedacht, laat staan durven op hopen. Ik spiekte al even naar de antwoorden en die stemmen overeen met mijn verwachtingen. 
Soms overvalt het angstzweet mij wel, want hier en daar word ik gewaarschuwd. Ik begrijp waarom, maar tegelijkertijd wil ik mijn eigen idee verder uitwerken. Ik neem zeker geen overhaaste beslissingen. Denk goed na. En wil niet de zoveelste webshop oprichten. 
Langs de andere kant word ik aangemoedigd. Soms zijn er opmerkingen die ik zelf in gedachten heb. Deze laten het angstzweet weer verdwijnen. 
Het leven is aan de durvers! 
Maar, uiteindelijk, hangt alles af van mijn ondernemingsplan. Pen, papier, de computer, boeken etc. Ze zijn momenteel mijn beste vriend. Mijn naaimachine staat eenzaam in een hoekje. Toch moet ik binnenkort weer aan de slag voor een nieuw project, waar ik voor gevraagd werd. 
Vulde u de enquête nog niet in? Dat kan nog steeds hier! Ook al zijn er reeds meer dan 500 deelnemers, hoe meer antwoorden, hoe exacter ik kan gaan bepalen of mijn droom haalbaar is of niet! En wanneer je uw e-mailadres achterlaat, komt er een beloning. (Tenminste als ik effectief van start ga!) 
Dank je! 
Liefs
Een dromertje… 
P.s.: de winnares van de stoffen-give-away nam nog steeds geen contact op! Annelies laat je iets weten? 
Advertisements

4 thoughts on “We gaan door…

  1. Dromertje, maak je dromen waar!!! Zo velen van ons dromen maar doen er niks mee. Je kunt beter spijt hebben van iets wat je gedaan hebt dan achteraf denken, had ik het maar gedaan. Ga ervoor!! Veel succes!!

  2. Ai, nu voel ik mij al schuldig voor mijn (weliswaar goedbedoelde) waarschuwing. Je hebt er vast wel al goed over nagedacht.
    You go girl! 't Is zoals Noortje zegt, beter spijt van iets dat niet liep zoals je verwachtte dan je leven lang denken 'wat als..' en voor zover ik je 'ken' kan jij het echt wel waarmaken! xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s