En dan is er een top 10…

U ziet ze overal passeren: de lijstjes van beste berichten, beste apps, beste webwinkels etc. van dit jaar. Omdat we als mens toch een beetje kuddedieren zijn, laat ik mij ook even helemaal gaan! Een top 10 van de meest gelezen Lieselloveberichten van dit jaar!
Het zal u niet verbazen dat een blogbericht over het weggeven van Stofjes op nummer 1 staat! Maar liefst 1448 keer werd dat bericht gelezen. 
Het blogbericht feest was goed voor 900 oogjes en kaapt zo plaats 2 weg! Mensen zijn duidelijk dol op gratis stofjes! Meer van dat in 2014? 
In november lanceerde ik een berichtje waarin ik om hulp vroeg. Nooit gedacht dat ik zoveel reacties zou krijgen! Hartverwarmend! Deze staat dan ook op nummer 3 met 860 lezers. 
Nummer 4, met 836 geïnteresseerde oogjes, is bestemd voor het bericht over Axelle haar doopsuiker (waar ik erg lang aan gewerkt heb!) 
Op nummer 5, totaal onverwacht, met 799 lezers de blog over mijn zelfgemaakte cape. En nummer 6 is gelijkaardig, met 646 lezers: het bericht over mijn zelfgemaakte jurk. Ik vind dit zelf best grappig, want op beide creaties ben ik niet echt trots. Maar blijkbaar houden jullie van mijn mismaaksels! 😉 
Nummer 7 dan maar: deze gaat over de KCW, dag twee! 613 mensen waren hierin geïnteresseerd! Volgende keer probeer ik zeker terug mee te doen! 
De jurk waar ik tot nu toe het meest trots op ben kaapt plaats nummer 8 weg! 577 keer aangeklikt! 
1 december hielpen jullie mij mee kiezen met mijn nieuwe logo (waar ik binnenkort nog een berichtje over schrijf.) 490 keer gelezen en heel wat hulp gekregen! Goed voor plaats nummer 9. 
En nummertje 10 gaat naar het bericht over vuile poepjes! Dit bericht zou nog meer gelezen moeten worden aangezien het over de gezondheid van onze kinders gaat! Wie weet via deze weg nog wat kliks meer… Het zijn er 487, laten we dat verdubbelen! 
Voila, mijn eerste top 10 lijstje! Ik heb de smaak te pakken en berichten met lijstjes zullen dus nog volgen! U weze gewaarschuwd! 
Gegroet! 
Advertisements

One thought on “En dan is er een top 10…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s