Vrijwilliger gezocht!

KCW zit er alweer op. Vijf van de zeven dagen was ik bezig met een projectje van Axelle. Aangezien ik een dagje eerder startte, kan ik zelfs spreken van zes dagen! Drie afgewerkte projecties, waarvan ééntje helaas te klein voor mijn kleine uk! 

Tijdens de KCW testte ik voor de eerste keer de “silhouette cameo” uit. Het is nog wat zoeken en doen maar het komt wel in orde. Ik zoek dan ook een vrijwilliger! Een vrijwilliger die mij iets laat uitsnijden op de cameo in flockfolie! 
Wil jij vrijwilliger zijn? 
1. Reageer dan onderaan dit bericht. 
2. Laat in dat bericht weten welke figuur je wil laten snijden. 
3. Volg de blog. 
Op Facebook loopt een identieke actie. Dus ook daar kan je u kans wagen! 
Binnenkort maak ik de winnaar bekend! 
P.s.: de silhouette cameo past perfect in ons droomplan. Enig idee waarvoor wij dat ding gaan gebruiken? 
P.s.2: deze give-away is de start van een reeks give-aways in functie van onze droom… blijf dus volgen! 
Advertisements

54 thoughts on “Vrijwilliger gezocht!

 1. Ik werk ook al een tijdje met flock maar zonder dat machientje. En er is 1 -eigenlijk wel meerdere maar dit wil ik al lang- figuurtje wat nogal moeilijk is met de hand en dat is een mooie leeuw waar je de manen heel duidelijk in detail kan zien.
  Mijn brandweerman noemt ons zoontje altijd “Litte Lionman” en die tekst met een leeuwtje erbij, zie ik wel zitten 😉

 2. Super! Zou je zo'n leuke flock van Bob de Bouwer nog zien zitten? Mijn zoon van 2,5 is daar zo hard fan van en ik vind die echte kleren daarvan totaal niet tof…Mss een idee voor op een van zijn shirts voor het komende seizoen?!

 3. Hmm, waarvoor jij je Cameo nog voor zou kunnen gebruiken, kan ik zo niet bedenken…
  Ik knip en snij alles met de hand, dus een mooi gedetailleerd figuurtje kan ik wel sturen als ik gekozen word 🙂

 4. Een beer! Mijn neefje kijkt al zo lang toe hoe zijn broer, mijn metekindje zelfgemaakte spullen van mij krijgt. Voor zijn verjaardag wil ik ook iets maken. Zijn naam betekent beer in een of andere scandinavische taal. Vandaar.

 5. Mijn kindjes zijn fan van Mary Poppins (aaaaahhh, nostalgie 😉 ), de dochters vinden Mary Poppins met haar paraplu gewoon geweldig en de zoon is zot van de dansende pinguins…. Misschien een ideetje???

 6. Ook ik zou wel graag een Mary poppins krijgen… Ik heb nog geen moed gehad om het met de hand uitte knippen.
  Als kind kon ik de film blijven bekijken, dus een kleedje voor mijn dochter waarop Mary Poppins staat zou ik welleuk vinden!

 7. ik heb een dilemma..dus leg dit dan maar zo aan u voor…een haai of een wasbeer…kleinste dochter (4j) zit in deze fase…allé fase, ze is er supergefascineerd door maar als je vraagt wat ze wil worden zegt ze 'schrijfster'…tis dus ne kadee…maar bij deze dus mijn vraag voor één van de twee of anders een wasaai of habeer is ook goed zenne :))

 8. Een bambi!! Vind dat zulke schattige diertjes en heel leuk voor mijn schattige dochter.
  Wat jammer dat je rokje niet past trouwens….cadeautje voor een kleiner beebje dan?

 9. Oh, ik zou graag een mooie bloesemtak willen! Ben benieuwd!

  En natuurlijk ga je met je cameo applicaties maken en aanbieden? Of zelfs kado doen bij een bestelling? Of plaatjes naar keuze uitsnijden?

 10. Ik waag ook graag mijn kans 🙂
  ik doe nu ook alles met de hand en de Cameo staat op mijn verlanglijstje, ik hoop hem te krijgen met mijn verjaardag in juni (dan word ik 30 dus toch een beetje speciaal hé :p)
  Ik heb ergens een hele mooie sprookjesafbeelding gezien wat niet te doen is met de hand dus als ik win zou ik graag die hebben.
  En ik gok dat het te maken heeft met een eigen winkeltje waar jullie stoffen, flockfiguren, flock enz gaan verkopen 😉

  Groetjes Frullemieke
  http://www.frullemieke.blogspot.be

 11. Probeer maar veel uit met de Cameo, dan kan ik daarna bij u komen aankloppen voor tips 😉 Mijn cameo is ondertussen ook besteld en ik zit vol spanning te wachten!!

 12. De naam van mijn metekindje dat voorlopig nog in de buik van de zus zit! (de naam weet ik al, maar kan ik voorlopig nog niet op het wereldwijdeweb smijten) 🙂

 13. Dat moet nu net lukken: Ik heb gisteren in de Hema enkele effen T-shirts gekocht en wou die een flockje geven (uitgesneden met de hand in mijn geval). Dus als ik moest winnen, duik ik direct pinterest op om mijn bord met flocks te bekijken!

 14. Hey, leuk en spannend die kleine lettertjes 🙂 ! Ik ben heel nieuwsgierig! Ik gok op een webwinkeltje met stofjes en zelfgeflochte t-shirtjes en/of zelfgeflockte zelfgemaakte kleertjes 🙂 ! Ik volg alle ontwikkelingen op de voet!
  Ook ik stel me kandidaat voor de flock-figuur. Onderstaande foto is onmogelijk met de hand te doen, dus een beetje hulp is welkom 🙂 !!
  http://www.kicostamps.nl/a-30039879/the-crafter-039-s-workshop/sjabloon-silhouet-meisje-15-x-15-cm-template-silhouette-script-6-x-6-tcw404s/

 15. Ik waag ook nog graag mijn kans als niet-cameobezitter. Mijn dochter van 9 zou graag een paard hebben voor op haar T-shirt. Niet zomaar een paard maar een steigerend zwart paard 😉 Veel succes met je plannen verder 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s